Başakşehir İkinci El Eşya Alanlar

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet sahamızı açmış uzun yılından beri Başakşehir ikinci el eşya alanlar yeri olarak alım satım yapmayı güvenilir ve güler yüzlü çalışanlarımızla sürdürdük. Artık başka adresleri arayarak boşa zaman kaybetmenize gerek kalmayacak! en doğru fiyat sıralaması eski ürünlerin alım ve satış sektöründe sunduğumuzu göreceksiniz ve alışverişin tadını profesyonel biçimde çıkaracaksınız. genel olarak aldığımız markalar ve sizlere birkaç önemli notlar söyleyerek fikir edinmenizi umarım sağlarım; Arçelik, Beko ve Altus bu markaların hepsi birbirine bağlı sadece logo değişimi ile ürünlerini satmaktadırlar. Bosch, Siemens, Profilo bu markalarda diğer örnekte verdiğimiz gibi birbirine bağlı firmalardır. Vestel, Regal, Teka, Seg ve daha aklımda olmayan bir çok marka ”Zorlu” şirketine bağlıdır, Örneğin; Whirpool gibi. Ariston, İndesit, Samsung birbirine bağlı İtalyan firmalarına ait ürünlerdir. Sizinde eşyaların var ve satmak istiyorsanız elindeki ürünün resimlerini detaylı güzel görünür biçimde çekerek fotoğraf makinesiyle yada cep telefonuyla net çıkacak şekilde çekmeli ve mail yada whatsapp’tan atmadan önce altına kaç senelik olduğunu yani kaç senesinde aldığını çizik, vuruk yada eksik varsa bildirmeli ve tamir görmüşse bildirmelisiniz yada eğer ki problemli ise not düşmenizi bozuk olduğunu kesinlikle arızasını anlatmanızı rica ederim.

 Başakşehir ikinci el eşya alanlar

Artık resimleri gönderdiğiniz vakit ardından sizi arayarak ederini en iyi sağlıklı yüksek fiyat teklifi çerçevesinde alabilirsiniz. Ben bunlardan anlamam mailden yada whatsaptan dediğiniz takdirde 2.el eşya alan yerler Başakşehir servis ekibimizi evinize yönlendirip ürününüze evinizde fiyat analizini çıkartıp anlaşmayı sağlayacaklar ve anlaştığınız taktirde kılınızı bile oynatmadan aracımıza sorunsuz nakit parası verilerek götürülecektir. Sayın müşterilerim ikinci el eşya almak istiyorsanız sizler için yüzlerce marka ve modelleri internetten sipariş verebilir yada bizi arayıp yerimize gelerek pırıl, pırıl yeni model Başakşehir ikinci el eşya alanlar dükkanımızdan satın alarak evinizin dekorasyonunu en iyi biçimde yaparak hesaplı fiyata huzur bulacağınız ortamı yapmak bu kadar basit olacaktır üstelik nakliye ve kurulum fiyatımızın içinde dahil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başakşehir İkinci El Eşya Alanlar

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet sahamızı açmış uzun yılından beri Başakşehir ikinci el eşya alanlar yeri olarak alım satım yapmayı...