2 El Eşya Pazarı


2 El Eşya denince ilk hatırımıza gelen basamaklarında ve camlarındaki yazılarıyla ikinci el eşya alanlar olmaktadır, “her türlü ikinci el eşyalarınız değerinde alınır” slogan budur, yapılan işi en kısa ve anlaşılır şekilde anlatmaktadır aslında bu kelime İstanbul’un her semtine hizmet verdiğimiz kullanılmış eşya alım satım hizmeti ile size en yakın ikinci el eşyacı olmayı hedeflemekteyiz. Belli başlı kriterleri bünyesinde barındıran Sezgin ikinci el eşya alışverişte dürüstlük müşteri memnuniyeti, özverili çalışma ile müşterisini yarı yolda bırakmamaktadır. 2 el eşya alıp satan firmalar arasında yer alan Sezgin ikinci el sizin beyaz eşya’dan mobilya’ya antika eşya’dan elektronik eşya’ya kadar geniş ürün yelpazesine göre hizmet vermektedir her türlü 2 el dondurma makinesi dondurma teşhir reyonlarıda almaktayız. Bu kadar geniş ürün alımında karışıklık olmuyormu diye soru gelmektedir aklınıza, biz her ürün çeşidi için ayrı bir satın alma personeli bulundurmaktayız, bu işinin ehli personel sayesinde geniş bilgiye çabucak ulaşmakta ve satacağınız ürünün gerçek değerini almaktasınız.


Antika 2 El Eşya

Antika eşyalar diğer ikinci el eşyalara göre az bulunan ve değerli eşyalar sınıfına girmektedir, antika halı, antika kilim, antika taş plak, antika gümüş çeşitleri bu sınfın en değerli eşyalarıdır antika gramafon radyolarında bulunduğu bu çeşitlilik antika piyasasında değer bulmaktadır. Antika ahşap sandık, tavan göbeği, ahşap kapı, dibek, koltuk takımı, çıkrık, ahşap radyoların bulunduğu kısımdan oluşmakta ve sayamadığımız onlarca değerli eser bulunmaktadır. Antika gümüşler bu değerli eşyaların diğer bi kısmıdır gümüş tepsiler, gümüş kemerler, tuğralı gümüşler satmanız için sizi beklemekteyiz. Kullnılmış olmasına rağmen değerini katlayan bir diğer eşya ise halıdır antika halı anadolu ve ortadoğu ülkelerinde bulunmaktadır yüzbinlerce dolara ulaşan antika halılar ve kilimler satmanız için bize ulaşabilir ve değerlendirebilirsiniz.

2 El Eşya Alanlar

2. el eşya alanlar arıyorsanız doğru alıcıyı bulmakta zorlanmayın, sizi en iyi şekilde anlayan ve size sorun değil çözüm üreten bir firmayla çalışın, toplu eşya alımlarında ve antika ürünlerin alımında yerinde ücretsiz ekspertiz hizmeti verdiğimizi unutmayın. Kullanılmış eşya eski eşya diye tabir edilen ikinci el eşya pazarında her türlü ikinci el eşyanızı değerlendirebilirsiniz, kullanılmış eşya spot eşya alım satımı için bize başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başakşehir İkinci El Eşya Alanlar

Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet sahamızı açmış uzun yılından beri Başakşehir ikinci el eşya alanlar yeri olarak alım satım yapmayı...